Baza e Kompanisë ENDRITI

Nisjet

Kthimet

 • 6:30
 • 8:00
 • 8:45
 • 10:15
 • 11:00
 • 12:15
 • 12:30
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:30
 • 18:15
 • 18:30
 • 18:45
 • 7:45
 • 9:15
 • 10:15
 • 11:45
 • 12:30
 • 13:45
 • 14:00
 • 15:30
 • 16:30
 • 17:30
 • 19:00
 • 19:45
 • 20:00
 • 20:15

Endriti - Mirëserdhët!


Image 04

Mirëserdhët ne Web-Faqen tonë, ku mund ti gjeni të gjitha informacionet rreth kompanis tonë dhe shërbimeve tona.


Na Kontaktoni

E-mail:endriti@hotmai.com. Tel/Fax:02901327732.
me shume..